SV Haslou
Home > Nieuws > Voorinschrijving Jubileumboek Haslou 75

Voorinschrijving Jubileumboek Haslou 75


S.V. Haslou werkt aan jubileumboek

“SV Haslou 75 jaar, meer dan voetballen”, dat is de titel van het jubileumboek dat over een aantal maanden wordt uitgebracht door de Elsloose voetbalclub. De voorbereidingen voor dit boek van zijn in volle gang. Opvallend is dat het nu al behoorlijk begint te leven binnen de plaatselijke gemeenschap. Dit blijkt uit de vele reacties die bij de redactie binnenkomen en de informatie die wordt aangereikt. Dit bevestigt wat de initiatiefnemers verwachtten.


Het wordt niet alleen een mooi lees- en kijkboek van de voetbalvereniging maar ook een naslagwerk met belangrijke wetenswaardigheden uit het Elsloo van toen en van nu.


Wist u dat Haslou twee voorlopers had: Wilhelmina en R.K.E.V.C. Wist u dat Haslou achtereenvolgens voetbalde aan de Veldhoven, Achter het Kruis aan de Vloedgraaf en op de Maasbeemden. Dat boer Kwab Paulissen uit Catsop vaak dreigde om de bal aan zijn riek te prikken. Dat café “D’n Dobbele” aan de Dorpstraat het eerste clublokaal was. Dat Haslou een paar profvoetballers opleidde. Dat Haslou in de hoogste amateurklasse heeft gespeeld. Dat het clubblad “Zwart op Wit” heette.


Kortom het boek neemt u onder andere mee naar het ontstaan van S.V. Haslou ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, de groei die daarop volgde, verrassende verhalen en verslagen én de mooiste herinneringen van jong en oud. De werkgroep die het het boek samenstelt is erg enthousiast: het wordt een unieke uitgave!
Het boek krijgt een bijzonder mooi ontwerp en wordt in een hoge kwaliteit gedrukt, echter in een beperkte oplage. Wilt u daarom nu verzekerd zijn van een exemplaar? Maak dan gebruik van de voorintekening. De prijs van het jubileumboek bedraagt € 25,-. Voorintekenaars ontvangen een limited edition (een extra bijzonderheidje)..


U kunt uw reservering via het volgende mailadres kenbaar maken: haslou75@gmail.com. U vermeld in uw e-mail de volgende gegevens:
naam, straat en huisnummer, woonplaats, telefoonnummer en het aantal te reserveren boeken. Als u niet in de gelegenheid bent om uw reservering via e-mail kenbaar te maken, kan dit ook telefonisch. Bel Julie Meijers 06-10922502 of Paul Thomassen 06-22577048.


Voorinschrijvingen zijn pas definitief nadat uw bijdrage (aantal boeken x € 25,-) op het volgende rekeningnummer NL72RABO0308578554 t.n.v. RKSV HASLOU jubileum Haslou75 is bijgeschreven.
Voorintekening op de limited edition kan tot uiterlijk 1 mei 2016.
Zie er op toe dat de naam van uw betaalrekening overeenkomt met de naam waarmee u reserveert of vermeld uw naam bij de overschrijving.#


#