SV Haslou
Home > Nieuws > Voetbal.nl app

Voetbal.nl app

#


Nieuwe Voetbal.nl app


In week 34 gaat de nieuwe Voetbal.nl app online.

Leden van Haslou kunnen gebruik maken van deze app.

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er, in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app.

Met deze app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je wel nog even te registreren met het e-mailadres dat bekend is in onze ledenadministratie. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd, dan heb je alles al goed voor elkaar!

Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan moet je eerst de app downloaden en je daarna registreren met het e-mailadres.

Log je niet in met een e-mailadres dat bekend is bij de club, dan word je als ‘toeschouwer’ gezien en is er geen directe link met de club in de app.

Ouders, opa’s, oma’s en anderen kunnen op deze manier uiteraard ook gebruik maken van de Voetbal.nl app.KNVB Wedstrijdzaken app


Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app.

Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier en ben jij leider, wedstrijdsecretaris, clubscheidsrechter of aanvoerder?

Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd vastlegt (denk aan spelersopgaaf, scores en tuchtzaken).

Registreer je in de app met het e-mailadres dat bekend is in onze ledenadministratie. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Personen die binnen Haslou met de Wedstrijdzaken app moeten gaan werken, krijgen binnenkort een separate uitnodiging voor een korte uitleg.


E-mailadres / Ledenadministratie


Op 18 augustus is vanuit de ledenadministratie een mail naar alle leden verstuurd.

Heb je geen mail ontvangen? Dan staat er géén óf een oud e-mailadres van jou in ons ledenbestand.

Stuur in dat geval een mail naar haslouledenbeheer@gmail.com .Share dit nieuwsitem