SV Haslou
Home > Nieuws > Trainingsweekend Haslou 1

Trainingsweekend Haslou 1

#


Trainingsweekend Haslou 1


Afgelopen weekend is Haslou 1 op trainingskamp in Zeeland geweest.

Vrijdag vertrok de selectie met 18 personen naar Zoutelande en verbleef op een mooie accommodatie. Na een korte terugblik op de 1e seizoenshelft vertrok de complete groep naar het centrum van Middelburg waar men onder het genot van een paar drankjes een leuke en gezellige avond samen doorbracht .

Na een korte nacht en een goed ontbijt stond op zaterdag om 11.00 uur de 1e training op het programma. Op het mooie complex van eersteklasser Zeelandia in Middelburg werd op het kunstgras een goede training afgewerkt. Bij terugkomst in het huis genoot de selectie van een kom tomatensoep en de nodige broodjes.

Om 16.00 uur stond een zware strandwandeling op het programma. Na deze wandeling genoot de selectie van een chinese maaltijd en een leuke (spellen-)avond samen.

Op deze avond werd er al vooruit gekeken naar de 2e training. De zondagstraining staat namelijk al jaren in het teken van oud tegen jong en uiteraard wil je deze training niet verliezen.

Op zondagochtend werd het huis opgeruimd en vertrok de groep naar het complex van Zeelandia. Om 11.00 uur werd de training gestart. Na een gelijkopgaande strijd van 20 minuten en ruststand van (3-2) was het Oud (zie foto) dat met 5-3 als winnaar van het veld stapte. De winnaars konden op de terugweg kosteloos genieten van een menu van McDonalds.

Winnaars 'Oud'

Om 16.00 uur arriveerde de selectie weer terug in Elsloo. Men kan tevreden terugkijken op een geslaagd trainingsweekend. Een weekend dat zeker zal gaan bijdragen aan een goede 2e helft van het seizoen.

Selectie en begeleiding van Haslou 1 willen de Vrienden van Haslou 1 bedanken voor hun steun aan dit leuke weekend. Ook willen ze Rob Haenen bedanken voor de goede zorgen.

Share dit nieuwsitem