SV Haslou
Home > Nieuws > Succesvol toernooiweekend voor Haslou JO11!

Succesvol toernooiweekend voor Haslou JO11!


Op 10 juni speelden alle JO-11 teams van Haslou een jeugdtoernooi. JO11-1 in Gulpen en JO11-2 en JO11-3 in Spaubeek. En wat een succes is het geworden!

JO11-1 behaalde de eerste plek in Gulpen, proficiat! JO11-2 en -3 speelden in respectievelijk poule A en C en zouden elkaar, bij poulewinst, treffen in de halve finale. Helaas wist JO11-3 de halve finale niet te bereiken ondanks mooie resultaten in de poule (2 keer winst, 1 gelijkspel en 1 keer verlies tegen Lindenheuvel Heidebloem (onjuistheden voorbehouden ). Gevochten als leeuwen, complimenten!

Dus moest JO11-2 de Haslou-eer hoog houden en proberen de poule met winst af te sluiten. Met nog 1 wedstrijd tegen EHC stonden de boys met +6 punten en +4 doelpunten op een goede tweede plek achter Gangelt (immer schwierig..) die met +9 punten en +5 doelpunten klaar waren met hun poulewedstrijden en met spanning moesten afwachten wat de concurrent Haslou zou doen. Winst en 2 doelpunten zouden genoeg zijn tegen EHC. Nou, de heren van JO11-2 waren duidelijk van plan om een stokje te steken voor het credo “alweer die Duitsers..”. De schrijver van dit stuk was de tel kwijt geraakt bij 6-0 voor Haslou, maar ook omdat hij aan het genieten was van het combinatiespel van Haslou. Welverdiend door naar de halve finale… tegen Lindenheuvel Heidebloem!

In de reguliere speeltijd van 17 minuten, in de verzengende hitte op het kunstgras, werd niet gescoord alhoewel Haslou het betere van het spel had. Penalty’s moesten uitsluitsel brengen wie er door mocht naar de finale. Ondanks dat de Duitsers reeds naar huis waren, bleek er toch “een Neuer” te zijn achtergebleven in de persoon van onze keeper Kain! Vooropgesteld, wij schoten ze er goed in, maar Kain bleek een echte penalty killer… door naar de finale!

Deze werd gespeeld tegen de grote en sterke jongens van De Leeuw, vaak een kop groter en met benen die twee keer zo lang waren! Dan is het belangrijk dat het team als collectief op staat om de klus te klaren. Dat gebeurde. Met grote inzet wisten we twee keer op voorsprong te komen, echter maakte De Leeuw dan toch 1 minuut voor het einde de 2-2. Ook de finale zou dus beslist worden door penalty’s. Het vertrouwen was echter aan onze kant door de mooie reeks in de halve finale… en we hadden Kain natuurlijk! Wederom deden de spelers wat ze moesten doen: scoren! En Kain deed wat hij moest doen: penalty’s killen!

De Leeuw werd verslagen, 1ste plek in the pocket! Dank ook aan de ouders, opa’s, oma’s etc. langs de lijn voor de positieve ondersteuning!

Dylan, Job, Juul, Bram, Stan, Tijn, Jamie, Luca, Kain, op naar het Haslou toernooi!


#

#

#