SV Haslou
Home > Nieuws > Spinning marathon voor goed doel op 22 april

Spinning marathon voor goed doel op 22 april

Spinning marathon voor het goede doel!

#

Beste Haslou familie,

Op donderdag 2 juni doen wij met ons team “Over the Top” mee aan de Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Onze motivatie: Ieder teamlid heeft zelf of in de omgeving te maken gehad met kanker, en ons team wil met een sportieve prestatie de strijd aan binden met kanker, het leven vieren en ook nog eens bakken geld bij elkaar fietsen voor onderzoek naar kankerbestrijding.

Om er voor te zorgen dat we zo veel mogelijk geld inzamelen, organiseren we o.a. een spinning marathon op vrijdagavond 22 april van 18.00 tot 22.00 uur. Gedurende 4 uur willen wij zoveel mogelijk fietsen bezetten. Dit gaat plaatsvinden bij Anytime Fitness in Elsloo.

We willen graag zo veel mogelijk mensen motiveren om mee te doen en ons te steunen. Wie wil er 1, 2 , 3 of zelfs vier uurtjes fietsen en heeft hier dan € 12,50 per uur voor over? Laat je van je sportiefste kant zien en help ons! Je hoeft daarbij geen specifieke spinning- of fietskleding te bezitten, dit kan ook gewoon in normale sportkleding en ieder uiteraard in zijn eigen tempo.

Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk om ons op een andere manier te steunen door bijvoorbeeld gewoon te doneren. Via onderstaande link kunnen jullie ons persoonlijk of ons team steunen via de knop “doneren” en dan te kiezen voor ons als deelnemer of via “Team Over the Top”.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/


We willen jullie alvast bedanken voor jullie hulp!


Bart Allerts, Nancy van Well-Lenaerts en Patrick van Well.

Contact adres : patrickvanwell@hetnet.nl

Of telefonisch via 0624185607