SV Haslou
Home > Nieuws > Scheidsrechterswerving

Scheidsrechterswerving


SCHEIDSRECHTER WORDEN ??


In het kader van vrijwilligerswerving voor Haslou zoeken wij nieuwe sportieve en gemotiveerde scheidsrechters, die bij Haslou een professioneel scheidsrechterstraject willen starten. Is het jouw droom om echte voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Aarzel dan niet en meld je aan voor de nieuwe scheidsrechtersopleiding van Haslou.


Wat hebben wij jou te bieden?

Je krijgt van Haslou een gratis opleiding bestaande uit vier cursusavonden waarin een KNVB-scheidsrechter jou gaat opleiden tot een echte officiƫle scheidsrechter. Je krijgt van ons een scheidsrechtersoutfit met bijhorende materialen om jouw uitrusting helemaal compleet te maken. Je krijgt van drie (KNVB)-coaches uit de praktijk individuele begeleiding om jezelf als scheidsrechter goed te ondersteunen en hogerop te werken. Als laatste krijg je korting op de contributie en per gefloten wedstrijd een consumptie van de club als dank voor je fantastische inzet.

ScheidsrechterscarriĆØre

Maar dat is nog niet alles, is het jouw droom om later als echte KNVB-scheidsrechter de velden op te gaan? Dit opleidingstraject van Haslou maakt jou niet alleen een clubscheidsrechter. Nee, als je interesse hebt om door te stromen naar de KNVB dan stomen onze coaches je klaar om op de langere termijn aan de slag te gaan als een echte KNVB-scheidsrechter.


Wat zijn de vereisten?

Ben je minimaal 13 jaar oud (of voetballer bij JO15 of hoger), heb je een passie voor het voetbal, ben je gemotiveerd, ben je een doorzetter om jouw wedstrijden in goede banen te leiden en tot slot... ben je beschikbaar op de zaterdagmorgen?Stuur dan nu een mail naar kyle.hoeveler@gmail.com

Vermeld hierin je voor- en achternaam, je leeftijd en je telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

.

Max Lemmens
Kyle Hoeveler

.

#