SV Haslou
Home > Nieuws > Reünie SV Haslou

Reünie SV Haslou


S.V. Haslou , de bekende voetbalclub uit Elsloo, heeft in de zomer van 2016 haar 75-jarig jubileum gevierd. Door het volle programma was het helaas niet meer mogelijk om een reünie te organiseren. Diverse leden en oud leden hebben aangegeven dat men dit jammer vond.

Daarom hebben Rob Haenen, Bart Fredrix en Luc Feij het initiatief genomen om alsnog een spetterende reünie te organiseren. In de gezellige ruime kantine van Haslou op onze prachtige accommodatie aan het Mergelakker te Catsop-Elsloo zal deze reünie plaatsvinden en wel op

Zaterdag 20 mei

Vanaf 16.00 uur zal Bart Fredrix en zijn kantine crew klaar staan met diverse koele drankjes en lekker eten. Van 16.00 tot 19.00 uur kan er in een rustige sfeer gepraat en gelachen worden en zullen er ongetwijfeld veel sterke verhalen de revue passeren. Vanaf 19.00 uur zal een DJ voor de muzikale noot zorgen , maar het blijft een reünie, dus er moet gepraat kunnen worden.

Heb je interesse om aanwezig te zijn op zaterdag 20 mei dan meld je aan voor 1 mei 2017.
Dat kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar : hasloureunie@gmail.com.
Maar mensen die zich liever op een “ouderwetsere” manier aanmelden, kunnen onderstaande strook invullen en inleveren bij de drie initiatiefnemers.

Aan de aanmelding zijn geen kosten verbonden, we willen alleen graag weten hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. Uiteraard is je echtgenote/echtgenoot , vriend/vriendin ook van harte welkom.

Tijdens deze reünie op zaterdag 20 mei zullen ook nog een aantal mensen in het zonnetje worden gezet, maar dit blijft nog een verrassing. Tevens bestaat die dag de mogelijkheid om het prachtige Haslou jubileumboek met korting te kopen.

Klik hier voor het inschrijfformulier


#Share dit nieuwsitem