SV Haslou
Home > Nieuws > Programma en inschrijfformulieren activiteiten Haslou 75

Programma en inschrijfformulieren activiteiten Haslou 75

Welkom op de SV Haslou 75 webpagina!


Zoals jullie inmiddels allemaal weten viert SV Haslou van 7 t/m 10 juli 2016 haar 75-jarig jubileum.
Tijdens dit jubileum vindt er een divers scala aan activiteiten plaats. Op deze pagina vindt je alle nieuwtjes over het jubileumweekend. Verder is het mogelijk om je hier in te schrijven voor de diverse activiteiten die gedurende het weekend plaatsvinden.

Houdt deze pagina daarom goed in de gaten én schrijf je tijdig in voor onderstaande activiteiten!

Samen gaan we er een fantastisch jubileum van maken!

Vrijdag 8 juli à Jubileumreceptie SV Haslou én een SV Haslou clubavond met Biercantus
Een biercantus is een zangfestijn waarbij je als deelnemer meezingt met de liederen die de band speelt. Vanwege de sfeer die er hangt, de makkelijke meezingers, de liederenbundel én ook het rijk vloeiende gerstenat zingen de deelnemers elk nummer mee! Iedereen die wel eens bij een biercantus is geweest kan waarschijnlijk onderschrijven hoe mooi dit verbroederende festijn is! Iedereen die zich wil laten verrassen door een dergelijk festijn is van harte welkom. Wil je met vrienden, familie etc. deelnemen aan de biercantus? Schrijf je dan snel in! Inschrijven kan door met 5 of 10 personen een cantus tafel te reserveren. Voor de origineelst verklede groep of thema tafel wacht er een leuke prijs!
Aanvang biercantus: 21:00 uur

inschrijfformulier biercantus

Zaterdag 9 juli à Beachvoetbal voor MF/F/E/D jeugd
Worden jullie de kampioenen van het beachvoetbal? Schrijf je dan nu in voor het SV Haslou jubileum Beachvoetbaltoernooi op zaterdag 9 juli. Dit tropisch festijn op ’t Mergelakker vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur en deelname is mogelijk in twee categorieën: MF & F jeugd en E & D jeugd. De teams bestaan uit maximaal 6 spe(e)l(st)ers en het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per team. Via onderstaande link vinden jullie het inschrijfformulier en het reglement terug.

inschrijfformulier beachvoetbal

Zaterdag 9 juli à Beach voetvolleytoernooi vanaf 16 jaar
In tropische sferen vindt op zaterdagmiddag het jubileum Beach voetvolleytoernooi plaats op ’t Mergelakker. Onder het genot van muziek, dans en cocktails wordt vanaf 13.00 uur de strijd aangegaan om de felbegeerde Jubileum Trofee. De teams bestaan uit maximaal 5 spe(e)l(st)ers en het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per team. Via onderstaande link vinden jullie het inschrijfformulier en het reglement terug.

inschrijfformulier voetvolley

Zaterdag 9 juli à Feestavond in de tent
Op zaterdagavond vindt er een spetterende feestavond plaats met optredens van DJ Kicken en The Originals! Meer informatie over deze feestavond volgt snel!

Zondag 10 juli à Catsopper Brunch
Een gezellige brunch voor alle leden, oud-leden, buurtbewoners en iedereen die zich met SV Haslou verbonden voelt. De brunch wordt opgeluisterd met een concert van Fanfare de Maasgalm, E-motion, Escolum en The Young Ones. De kosten voor deze brunch bedragen € 7,50 p.p. en inschrijven is mogelijk via onderstaande link.

Aanvang brunch: 12:00 uur. Inloop vanaf 11:30 uur.

inschrijfformulier brunch

Zondag 10 juli à ‘Boerengames’ en wandeltocht ‘Haslou history facts’
Vanaf 14.00 uur vinden de allereerste Boerengames plaats op het complex van SV Haslou. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan een wandeltocht waarbij de historie van de voetbalvereniging aan bod komt. Deelname aan deze activiteiten is gratis!