SV Haslou
Home > Nieuws > Nieuws

Nieuws


#


Update/010520:

Het bestuur van onze vereniging heeft – met in acht name van de veiligheidsprotocollen van de gemeente Stein en de voetbalbond KNVB – besloten het sportcomplex (alleen sportveld en berging) open te stellen voor de jongste groepen voetballers.

Dit betekent dat de teams JO07 t/m JO12 vanaf woensdag 6 mei de trainingen mogen hervatten.

Alle leden kunnen via bestuur of teambegeleiding de relevante informatie opvragen of hebben deze documenten reeds in hun bezit.

Sport alsjeblieft maar sport veilig, dan blijft corona weg!


Haslou-complex blijft zeker gesloten t/m 28 april


De eerder door het kabinet genomen noodmaatregelen zijn verlengd t/m 28 april. Dit betekent dat ook sportverenigingen langer gesloten blijven.


Competities amateurvoetbal worden niet meer hervat


Daarnaast heeft de KNVB vandaag (31 maart) besloten om de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Dit besluit geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Door de door de overheid verlengde maatregelen kunnen de competities niet meer op een gewenste manier worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs geen scenario om wedstrijden door te schuiven tot na de start van de zomerstop (o.a. omdat de zomervakantie al op 4 juli start in een groot deel van het land).


Dit besluit betekent dat er geen eindstanden komen en er dus geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook de bekercompetities worden niet uitgespeeld. Teams die nu uitkomen in de A-categorie komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen gestart zijn. In de B-categorie kunnen alle teams zich voor het nieuwe seizoen inschrijven voor het gewenste niveau (zoals gebruikelijk).


Het is spijtig dat dit besluit genomen moet worden maar… er gaat niets boven gezondheid dus er is geen keuze…!

Houd afstand, blijf gezond en let op elkaar!


Share dit nieuwsitem