SV Haslou
Home > Nieuws > Nieuwe trainer Haslou Dames

Nieuwe trainer Haslou Dames


#


Mark Schmeitz nieuwe trainer Haslou Dames


Op 5 mei jl heeft Mark Schmeitz een contract getekend als nieuwe trainer van het damesteam van Haslou.

Haslou is hier trots op want Mark is op dit moment nog trainer van het damesteam van Amstenrade dat momenteel speelt in de 1e klasse. Met zijn kwaliteiten en ervaring haalt men voor Haslou een brok deskundigheid en enthousiasme binnen.

Op de vraag waarom een trainer die nu 1e klasse traint overstapt naar het in de 5e klasse spelend Haslou-damesteam had Mark een helder antwoord: “In de 1e klasse spelen betekent verre busreizen (tot in Doetinchem toe) en bovendien was ik na 3 jaar Amstenrade toe aan een nieuwe uitdaging. Bovendien is het ook voor de dames van Amstenrade goed dat er na 3 jaar een nieuwe trainer komt".

Hij is onder de indruk van het prachtige complex van SV Haslou en ziet in de spelersgroep veel potentieel. “Het is een gretige groep met veel jonge speelsters die enthousiast zijn en nog stappen vooruit kunnen zetten op technisch en tactisch gebied”. Aan voorspellingen voor het nieuwe seizoen waagt Mark zich heel verstandig niet . Hij vindt het belangrijk dat de dames zich verder ontwikkelen en vooral ook veel plezier hebben in het voetballen.

Mark is 32 jaar, woont samen met zijn vriendin Wendy (die ook voetbalt) en werkt bij de firma Boels als commercieel medewerker binnendienst. Hij heeft in het verleden zelf gevoetbald bij Amstenrade 1 en ook als trainer bij de heren diverse trainingsfuncties gehad. De dames van Amstenrade heeft hij sedert 3 jaar onder zijn hoede.

Mark maakt in het korte gesprek een professionele indruk en heeft zijn zaken voor het nieuwe seizoen al helemaal voorbereid. De dames die denken de hele zomer te kunnen genieten van alleen maar zon, zee, eten en drinken, komen van een koude kermis thuis. Hij heeft voor iedereen een trainingsschema van 5 individuele trainingen voordat de eerste training op 6 augustus start………………..

Mark, SV Haslou wenst je veel succes en verheugt zich op een prettige samenwerking!


#