SV Haslou
Home > Nieuws > Programma Haslou jubileert: 75 jaar!

Programma Haslou jubileert: 75 jaar!

Haslou jubileert: 75 jaar!

Zoals eerder bekend gemaakt viert voetbalvereniging Haslou uit Elsloo in juli haar 75 jarig bestaansfeest. De jubileumcommissie heeft in dit kader reeds heel wat voorbereidingen getroffen om er een geweldig festijn van te maken. Haslou is momenteel de grootste vereniging in Elsloo. De club kent momenteel ca. 550 leden. Veel teams trainen en spelen wekelijks op de prachtige accommodatie gelegen aan het Mergelakker in Catsop. Op deze locatie wordt (in en om een groot feestpaviljoen) op 7, 8, 9 en 10 juli a.s. het jubileum gevierd. Het feestprogramma is inmiddels samengesteld en ziet er als volgt uit:

Donderdag 7 juli

Business Event: voor bedrijven en sponsoren, met kookbattle en netwerken.

Vrijdag 8 juli 2016

Middag: Sportdag voor o.a. alle basisscholen in Elsloo. Met medewerking van de Elsloos sprotverenigingen: verbinding door sport en bewegen. 800 kinderen zullen deelnemen!

Avond: Jubileumreceptie SV Haslou 75 jaar, tevens presentatie jubileumboek en onthulling nieuw logo. Aansluitend open clubavond voor leden, oud-leden, vrijwilligers en geïnteresseerden. Aansluitend Biercantus (zangfestijn)

Zaterdag 9 juli 2016

Ochtend: Beachvoetbal voor de jeugd

Middag: Beachvoetvolley in tropische sferen met DJ, cocktailbar, danseressen, live-commentaar etc.

Avond: Feestavond met medewerking van DJ Kicken en topband “The Originals” (bekend van TV en Radio), check www.theoriginalsmusic.nl

Zondag 10 juli 2016

Middag: Vanaf 12 uur. Catsopper Brunch. Een gezellige brunch voor alle mensen uit de buurt, leden, oud-leden en iedereen in Elsloo die zich met Haslou verbonden voelt. Met medewerking van Fanfare de Maasgalm, E-motion en Escolum & The Young Ones.

Middag: Vanaf 14 uur. Haslou History Facts: Wandeltocht en Boerengames.

Deelname vrij voor iedereen

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Haslou wordt ook een gedenkboek uitgegeven. De redacteuren leggen momenteel de laatste hand aan vorm en inhoud van het boek. Persoonlijke archieven en het clubarchief zijn nageplozen. Vele interviews werden gehouden. De sportieve en bijzondere prestaties van Haslou maar natuurlijk ook lief en leed, anekdotes en markante (bestuurs)leden zijn beschreven.

Kortom het boek neemt u mee naar het ontstaan van S.V. Haslou ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, de groei die daarop volgde, verrassende verhalen en verslagen én de mooiste herinneringen van jong en oud: het wordt een unieke uitgave! Het boek krijgt een bijzonder mooi ontwerp en wordt in een hoge kwaliteit gedrukt, echter in een beperkte oplage (500 stuks). Wilt u daarom nu verzekerd zijn van een exemplaar? Maak dan gebruik van de voorintekening. De prijs van het jubileumboek bedraagt € 25,--

U kunt uw reservering via het volgende mailadres kenbaar maken: haslou75@gmail.com. U vermeld in uw e-mail de volgende gegevens:

naam, straat en huisnummer, woonplaats, telefoonnummer en het aantal te reserveren boeken. Als u niet in de gelegenheid bent om uw reservering via e-mail kenbaar te maken, kan dit ook telefonisch. Bel Julie Meijers 06-10922502 of Paul Thomassen 06-22577048. Voorinschrijvingen zijn definitief nadat uw bijdrage (aantal boeken x € 25,-) op rekeningnummer NL72RABO0308578554 t.n.v. RKSV HASLOU jubileum Haslou75 is bijgeschreven.

Recent zijn een groot aantal van de 550 leden van Haslou voor eeuwig vastgelegd in de middencirkel van het hoofdterrein. Zie bijgevoegde foto.

Vermeldenswaard is verder ook dat er een fototentoonstelling over 75 jaar Haslou zal worden ingericht.

Uiteraard houden we u in de komende weken via de diverse media op de hoogte van de komende activiteiten!

#