SV Haslou
Home > Nieuws > JO17-1 “herfstkampioen”

JO17-1 “herfstkampioen”

JO17-1 “herfstkampioen” op 1 december!

Met vlag en wimpel is het team van Ronald Dassen, Raymond Vranken en grensrechter Paul van Golde kampioen geworden in de 1e klasse! De cijfers spreken voor zich: 9 wedstrijden, 9 overwinningen en een doelsaldo van 44 voor en 2 tegen.

Op de beslissende wedstrijddag werd concurrent SV Meerssen met 7-1 aan de kant gezet. Onder het toeziend oog van een ongekend groot aantal enthousiaste toeschouwers liet dit team zijn uitzonderlijke kwaliteiten voortdurend zien. Na afloop was er dan ook een klaterend applaus voor de kampioenen.

Enkele creatieve, vaste supporters hadden het feestje zeer goed voorbereid. Een metersgroot spandoek met passende tekst, zwart en wit vuurwerk, een onderscheiding voor elke speler, champagne, de kampioenschaal en een beker, het was er allemaal! Nadat de kruitdampen een beetje waren opgetrokken, kon je een dienblad met welverdiende cola richting kleedlokaal zien verdwijnen. In de kantine zorgde Bart voor een gezonde hap. Namens allen wensen we team JO17-01 veel succes in de voorjaarsreeks, een herhaling zit er zeker in.


#

#