SV Haslou
Home > Nieuws > Haslou D3 kampioen

Haslou D3 kampioen

#

Haslou D3 najaarskampioen 2015-2016


Titel in Elsloo na titanengevecht tegen medekoploper Susteren.

Zowel Haslou D3 als Susteren D3 hadden in deze competitie nog niet verloren maar aangezien Haslou vorige week gelijk had gespeeld, moest er gewonnen worden om kampioen te worden.

Tijdens de warming-up zag je veel strakke gezichten, de spanning was voelbaar bij alle spelers (en ook de coaches). De supporters waren de hele week met deze wedstrijd bezig, met als eindresultaat een prachtig spandoek.

Na de gebruikelijke taferelen begon de wedstrijd. Je zag aan het veldspel direct de spanningen bij beide elftallen terug. Er werd voor elke meter gevochten maar de nauwkeurigheid ontbrak. In de eerste helft was Susteren toch iets sterker, en mede dankzij een paar super reddingen van onze keeper Danny Eijkenboom bleef het 0-0 tot de rust. Na de rust hadden wij als voordeel om met de wind mee te spelen, daarbij begon Haslou ook duel op duel te winnen. Je voelde gewoon dat er iets in de lucht hing. Na 15 minuten kreeg Haslou dan ook een vrije trap net buiten de 16 meter.

Onze middenvelder Zakariya Hashim Mohamed nam plaats achter de bal en met een weergaloze trap belandde de bal in de linkerkruising van de goal, 1-0! De spelers rolden over elkaar heen van blijdschap....zou het dan toch gebeuren...? Toen begonnen de laatste 15 minuten van het duel, de goal had bij de spelers als een soort doping gewerkt. Duels werden gewonnen, de achterhoede stond als een huis en er was voor Susteren geen doorkomen aan. Er waren wel een aantal aanvallen maar die werden prima afgeweerd. De supporters werden steeds zenuwachtiger, zeker toen de scheidsrechter aangaf dat de laatste minuut inging.

Toen hij het bevrijdende laatste fluitsignaal gaf, vielen de spelers elkaar in de armen. De coaches hadden het even moeilijk, supporters schreeuwden en klapten. De beloning voor het team, na al die trainingen en hard werken was binnen.

Haslou D3 Kampioen... dus feest op het veld en naderhand in de kantine met frieten en frikandellen (Bart Fredrix & Haslou bedankt!) en heerlijk getoast met de (kinder-)champagne. Een gevoel dat de spelers, coaches en supporters altijd zal bijblijven.


#

Kampioenen Haslou D3: Luc Beenen, Thom Beenen, Piero Colombara, Mick Driessen, Danny Eijkenboom, Zakariya Hashim Mohamed, Fabiënne Lacroix, Sam Lemmens, Lars Olsen, Jay Overmars, Kylian Severens, Thomas Viguurs, Donny Volárovics, Max Wijnen en hun trainers Brandon Bohlem, Bartjan Ludwig, Patrick Eijkenboom en Henri Wijnen.


Share dit nieuwsitem