SV Haslou
Home > Nieuws > Haslou F4 kampioen

Haslou F4 kampioen

#

Haslou F4 najaarskampioen 2015-2016


Verslag van de kampioenswedstrijd: SV Haslou F4 – De Ster F4 op 05-12-2015

Al weken keken de kids uit naar deze wedstrijd, want De Ster, daar hadden ze toch altijd wel ontzag voor! Maar op de laatste twee trainingen voor The Big Day, merkten wij als ouders/begeleiders een hele ommekeer. De kinderen maakten op de training opmerkingen, zo van, pffff die van De Ster maken we in/af. Geweldig!

Nu The Big Day zelf. De spanning was van de gezichtjes van de kids af te lezen (ook van de begeleider en ouders). En onze arme Ivo (mede begeleider) moest 'gerrem' werken, hoe zou hij zich gevoeld hebben... Net voor de wedstrijd kregen we te horen dat Kjell niet kon mee spelen, want hij was nog steeds ziek. We gingen ons omkleden en we merkten aan de kids dat de spanning en zenuwen al weg waren. Toen wisten wij al als coaches, ALLES KUMP GOOD! Eindelijk ging de wedstrijd beginnen, wachtend met De Ster in de spelerstunnel om het veld te betreden. Er werd over en weer naar elkaar geroepen, nee wij worden kampioen, nee wij worden kampioen. Lachen! Als opkomstmuziek speelden ze het Champions League anthem. De kids vonden dit natuurlijk te gek. Wij als begeleiders, ouders, vrienden en familie waren natuurlijk op van de zenuwen. Aan de kids was niks te merken, die waren volledig ontspannen.

Nu naar de wedstrijd. De Ster was in het begin HEEL eventjes gelijkwaardig, maar al vrij snel gaf Tijn een mooie pass op Stan, die walste door de verdediging of ze er niet stonden en scoorde de 1-0. Vrij snel na de eerste goal kwam een mooie uittrap van Luca bij Neyo in de voeten en die maakte een mooie passeerbeweging en scoorde de 2-0. De Ster werd op een gegeven moment iets sterker, maar gelukkig was Anna (onze Jaap Stam) in super vorm, niemand kon haar passeren die dag. Flierefluitend liep ze over het veld….sjiek! En niet te vergeten Tijn…poeh hey wat een inzet. De verdediging stond als een huis. Na de 2-0 werd er vooral heel veel gestreden op het middenveld, maar Stan, Jur, Dani en Lynn en onze twee spitsen Vince en Neyo lieten zich niet van de wijs brengen, SUPER, wat een inzet en strijdlust. De eerste helft was voorbij en de sfeer binnen het team was ontspannen. In de kleedkamer hebben we nog de puntjes op de i gezet, we waren klaar voor de tweede helft.

In de tweede helft speelde ook de goalgetter van De Ster mee (die hadden ze in een keer ergens vandaan getoverd) maar dat mocht voor De Ster niet baten. Ze hadden welliswaar op een gegeven moment gescoord, maar de goal hebben we na een korte discussie met de trainers over de Fair-Play regels afgekeurd. Eerlijkheid stond op dat moment niet zo hoog in het vaandel van De Ster, maar gelukkig nog geen minuut later scoorde Stan de 3-0 (karma). Niet veel later in de wedstrijd maakte Vince weer een van zijn bekende acties, liep de hele verdediging stuk en scoorde de 4-0. Op een gegeven moment werd het prijsschieten voor ons, de ene kans na de andere kans werd er gemist. Al moet ik er wel bij zeggen dat de keeper van De Ster in topvorm was. Uiteindelijk kwam er een mooie counter van ons met Vince, Stan en Neyo. Stan schoot de 5-0 binnen . Die werd natuurlijk op z’n Stan’s gevierd (de bekende vliegtuigrun) haha... Kort daarna volgde het eindsignaal. De buit was binnen! SV Haslou F4 is kampioen! Super. Onder luid applaus maakten de kinderen nog een vreugdedansje. Verder volgde er nog een leuke speech van de jeugdcoördinator en verder hebben we er een leuk feestje van gemaakt onder het genot van champagne en lekkere frietjes. Het was een onvergetelijke dag! Dan nog voor Kjell (us Belgske): Geniet er ook van , want jij hebt ook een groot aandeel gehad bij de voorgaande wedstrijden. Topper van ons!

Begeleiders, ouders, familie, vrienden, opa’s en oma’s zijn supertrots op jullie. Geniet van jullie prestatie en op naar het volgend kampioenschap!

#Share dit nieuwsitem