SV Haslou
Home > Nieuws > ST Geulsche Boys / Haslou C4 kampioen

ST Geulsche Boys / Haslou C4 kampioen

#

ST Geulsche Boys / Haslou C4 najaarskampioen 2015-2016


Gelijk al succes met het samengesteld team Geulsche Boys/Haslou C4 na pas 3,5 maand samenspelen. Het kampioenschap in de 3e klasse 505 met nog 1 wedstrijd voor de boeg! Acht wedstrijden gespeeld, alle acht gewonnen; doelsaldo +72, 73 voor – 1 tegen.

Zes jongens van Geulsche Boys, drie meiden en drie jongens van Haslou vinden elkaar eind augustus in de C4. Een team waar de neuzen gelijk vanaf begin trainingen dezelfde kant op staan. Een team waar het plezier voor het spel van af straalt, zowel tijdens trainingen als wedstrijden.

In oktober sluit nog een 7e speler van Haslou aan bij het team. Gezien de soms grote overwinningen wordt er al vroeg gesproken over een eventueel kampioenschap maar het team blijft alert en met beide benen op de grond.

Op zaterdag 5 december stonden sommigen toch stijf van de zenuwen, maar al snel bleek dit onnodig. Tijdens een heerlijke voetbalpot werd het kampioenschap binnengehaald met een mooie overwinning van 9-0.

In kantine van Geulsche Boys (thuishaven voor het najaar 2015) werd het kampioenschap gevierd met een geweldig feestje georganiseerd door de trouwe supporters (lees ouders). Frietjes, snack, drankje, persoonlijke trofee, t-shirt, confetti-kanonnen, champagne (0%)…..het passeerde allemaal de revue.


#

Meiden en jongens van de C4: Demi, Jaimy, Mai, Ferdy, Ivo, Jarno, Keanu, Luca, Mike, Niels, Nol, Rick, Thom en trainer Ton… een superdikke PROFICIAT en ga zo door!

Bij deze ook dank aan Vivian, Finn en Max die soms hebben uitgeholpen, klasse van jullie.

Share dit nieuwsitem