SV Haslou
Home > Nieuws > Grote Clubactie 2016

Grote Clubactie 2016


De landelijke Grote Clubactie gaat weer van start waar wij met zijn allen een steentje aan kunnen bijdragen voor onze club S.V. Haslou.

Vanaf Volgende week zullen alle jeugdleden een persoonlijke uitnodiging ontvangen om hier aan deel te nemen. De verkoopboekjes worden vanaf maandag 26 september aanstaande uitgedeeld aan de contactpersoon van jullie team.

Vorig jaar hebben we met zijn allen zo’n 1800 loten weten te verkopen. Dit is natuurlijk een geweldig resultaat, maar het kan nog altijd beter. Ook dit jaar vragen wij jullie dan ook om jullie in te zetten om zo veel mogelijk loten te verkopen.

Verder willen wij dan ook een oproep doen aan alle ouders, verzorgers, begeleiders, trainers om onze jeugdleden te stimuleren en daar waar nodig te ondersteunen.

Door de huidige opzet is het namelijk zo dat niet alleen de club er wat aan verdient, maar dat ook elk team en elke deelnemer er een leuk bedrag aan overhoudt.

Loten kosten, net zoals voorgaande jaren, € 3,00 per stuk en dit wordt als volgt verdeeld:
- € 1,40 naar Haslou
- € 0,50 naar de verkoper
- € 0,50 naar het team van de verkoper
- € 0,60 naar de Grote Clubactie

TEVENS KRIJGEN DE 3 BESTE LOTEN VERKOPERS EEN EXTRA PRIJS!!

Zoals jullie zien kun je dus niet alleen geld voor Haslou maar ook voor je eigen team verdienen ! Verkoop je bijvoorbeeld 10 loten dan heb je meteen € 10,00 voor je team verdiend.
Dus hoe meer loten je verkoopt, hoe meer geld naar je team gaat.
Hier kunnen leuke activiteiten van gedaan kunnen worden!

Organisatie Grote Club Actie S.V. Haslou 2016
Vivian van Golde & Stefan Frusch

Share dit nieuwsitem