SV Haslou
Home > Nieuws > Grote Clubactie 2015

Grote Clubactie 2015

De landelijke Grote Clubactie gaat weer van start waar wij met zijn allen een steentje aan kunnen bijdragen voor onze club S.V. Haslou. Volgende week zullen alle jeugdleden een persoonlijke uitnodiging ontvangen om hier aan deel te nemen. Ook zullen de senioren teams dit jaar hun steentje gaan bijdragen aan de grote clubactie. De verkoopboekjes worden vanaf zaterdag 12 september aanstaande uitgedeeld aan de contactpersonen van desbetreffende jeugd team.

Vorig jaar hebben we met zijn allen zo’n 1500 loten weten te verkopen. Dit is natuurlijk een geweldig resultaat, maar het kan nog altijd beter. Ook dit jaar vragen wij jullie dan ook om jullie in te zetten om zo veel mogelijk loten te verkopen.

Verder willen wij dan ook een oproep doen aan alle ouders, verzorgers, begeleiders, trainers om onze jeugdleden te stimuleren en daar waar nodig te ondersteunen. Door de huidige opzet is het namelijk zo dat niet alleen de club er wat aan verdient, maar dat ook elk team en elke deelnemer er een leuk bedrag aan overhoudt. Hier kunnen dan bijvoorbeeld weer extra activiteiten georganiseerd worden. Meer info hierover volgt op de site en via de bovengenoemde brief aan de jeugdleden.

Organisatie Grote Club Actie S.V. Haslou 2015
Els Demarteau, Vivian van Golde & Stefan Frusch

Share dit nieuwsitem