SV Haslou
Home > Nieuws > AANMELDINGEN SLEEP-INN 2016 STROMEN BINNEN!

AANMELDINGEN SLEEP-INN 2016 STROMEN BINNEN!


Sinds afgelopen zaterdag is het mogelijk om je in te schrijven voor de Sleep-inn van 2016 die gehouden wordt van 5 t/m 7 mei. Ondertussen zijn meer dan de helft van de beschikbare plekken vergeven. Dus wil jij zeker zijn dat ook jij er dit jaar weer bij bent?? Geef je dan snel op want vol=vol!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Met het voorjaar in aantocht zijn we druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse Sleep-inn. Dit jaar de 22ekeer en zal dit jaar wederom met Hemelvaart plaatsvinden. We starten dus donderdag 5 mei om 09.30 uur en eindigen zaterdag 7 mei om 16.00 uur. Spelers van de C. D, E en F-jeugd (B-spelers t/m 15 jaar) kunnen hieraan deelnemen. Wil je meedoen met de Sleep-inn, geef je dan snel op, want, vol is vol !!! Dat is dit jaar ook zo er zijn 120 plaatsen max. dus wil je zeker zijn van deelname, aarzel niet te lang en geef je op.

Inschrijving gaat op data ! Mensen die in het bezit zijn van een Golden-Ticket, vergeet deze niet in te leveren. Je kunt gratis deelnemen, maar je dient net zoals iedereen volgens de normale opgave procedure op te geven. De kosten voor deze Sleep-inn bedragen €47,50,- p.p. (2e kind van hetzelfde gezin €40, 3e kind €30) en dienen bij inschrijving te worden voldaan. Inschrijven kan men doen d.m.v. onderstaand opgave formulier volledig ingevuldinclusief inschrijfgeld in te leveren bij Angelo Everaers, Dorine Verschureplein 10 Elsloo. (recht tegenover Leenhouts, deur met nr 10 op de hoek van het pand.) Dit kan vanaf zaterdag 12 maart maar dient voor maandag 11 april 2016 te gebeuren !!!

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier