SV Haslou
Home > Clubinfo > Activiteiten > S.V. Haslou Sleep-inn 2018

S.V. Haslou Sleep-inn 2018


Beste Haslou spelers en ouders,

Zoals ieder jaar met Hemelvaart organizeerd Haslou een voetbalkamp, de Haslou Sleep-inn! Het voetbalkamp wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd door een groep vrijwilligers waarvan de meeste al meer dan 10 jaar actief zijn. Het voetbalkamp is bedoeld voor onze jeugdleden vanaf de mini-F t/m de C of in de nieuwe termen J07 t/m J015.

De deelnemers worden op de eerste dag ontvangen en verwezen naar hun slaaplokalen en leiders bij wie zij het gehele kamp terecht kunnen. De slaaplokalen zijn grotendeels ingedeeld per leeftijdscategorie waardoor vriendjes en vriendinnetjes vanuit school en andere jeugdteams bij elkaar kunnen zijn. De voorkeur vanuit de organisatie is om zoveel mogelijk gedurende deze 3 dagen/2 nachten bij elkaar te blijven, wel zo gezellig! Bij de jongste deelnemers is het echter mogelijk om één of meerdere nachten thuis te slapen in plaats van op het complex om welke reden dan ook. Geef dit aan op het inschrijfformulier, kom gedurende een van de informatieavonden even langs of geef het aan bij een van de leiders bij de start van de Sleep-inn zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Overdag zijn de deelnemers vooral bezig met spelactiviteiten op en rond de velden. Hierbij zijn de spellen altijd in team verband waarbij ze de ene keer met hun basis team spelen en een andere keer met een geheel nieuw team. Daarbij zorgen wij er ook voor dat leeftijdscategorie niet altijd bij elkaar is, maar er juist ook gemengde team zijn.

Naast vrijwilligers op het veld staan er uiteraard ook vrijwilligers in de keuken. Hier staan namelijk enkele dames die gedurende de dagen iedereen voorzien van ontbijt, lunch en diner, maar ook van gezonde tussendoortjes zoals appels en sinaasappels. Mochten er deelnemers zijn die ergens allergisch voor zijn, een speciaal dieet hebben of andere zaken, laat het ons dan weten. 's Avonds bij het kampvuur worden nog enkele marshmallows gebraden, leuke verhalen en grapjes verteld maar uiteindelijk gaat toch iedereen slapen.

Laat voorop staan dat de deelnemers gedurende alle spelactiviteiten, ravotten en/of slapen in de lokalen of andere momenten altijd onder begeleiding zijn van één of meerdere van onze vrijwilligers. Inschrijven kan vanaf zaterdag 24 maart volgens het inschrijfformulier onderstaand. Daarnaast kunt u het programma van vorig jaar ter indicatie ook terug zien.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met Angelo Everaers 06-12 52 12 93 of Bob Otten 06-13 70 40 33.

Met sportieve groet,

Kampstaf Sleep-inn


Klik op de onderstaande link voor meer informatie en het inschrijfformulier.

https://www.haslou.nl/…/Uitnodiging_deelname_sleep-inn_2018_1.pdf

Klik op de onderstaande link voor een voorbeeld programma van een eerdere Sleep-inn.

https://www.haslou.nl/…/2…/0731/Voorbeeld_programma_Sleep-inn.pdf


#